Dokia - creaţii proprii

dokiaMereu am probleme atunci cand trebuie sa scriu despre mine. Oricat de multa inspiratie aflui cand ma adancesc in minunata lume a creatiei, nu-mi pot deslusi inca propriul portret. Voi scrie scurt si la obiect, referindu-ma putin la activitatea prezenta si, apoi, la activitatea literara.

In acest moment, locuiesc si muncesc in Londra. Dupa o activitate de aproape trei ani in domeniul "cleaning"-ului - activitate pe care nu mi-o ascund; sunt de parare ca lucrurile nedezvaluite se pot intoarce impotriva - am reusit sa ajung la ceea ce mi-am dorit: realizez si intretin website-uri, am infiintat o publicatie on-line - Eu, Romanul -, sunt pe punctul de a fonda alte doua publicatii, printre care sper sa reusesc sa demarez si un proiect literar si, din cand in cand, scriu cate un poem.

Spicuind din activitatea mea literara, completez aceasta rubrica spunand ca in Romania am publicat doua volume de poezie, am participat la foarte multe concursuri literare - in urma cu 20 de ani - unde am castigat, cred, 17 premii literare si am aparut in cateva antologii ale festivalurilor literare. De asemenea, pentru o perioada, am semnat cronici literare si recenzii de carte in revista "Semne" a poetei devene Paulina Popa si am fondat publicatia printata "Pensionarul - revista seniorilor".


- - - - - - - - - - -

Distribuie acest autor:

 • Portretul unei zile

  pe maestrul olar din albumul greciei
  l-am întâlnit în parc l-am rugat să-mi facă un om de zăpadă
  la roata lui norocoasă

 • Duium de beznă

  Nah, că iar s-a lăsat întunericul și eu încă stau spânzurată de nimicurile zilei. Puzderia de secunde care au trecut s-au izgonit una pe alta, iar eu mă uit în urmă și îmi dau seama că nu am dus la bun sfârșit ce mi-am propus astăzi. Și nu am dus la bun sfârșit ce mi-am propus ieri, în schimb, au încolțit în mine niște ciocuri de păsări de septembrie pe care le îngrop cu ceremonie în cutia trotinetei. Nu de alta, dar astăzi, când am deschis ochii, lângă mine eram eu, o rivală! :)

  Acum că am stârnit vântul, pot decolora pădurile din hârtie creponată și pot semna în alb pentru definiții și teoreme ale inimii.