Credința

Autor:Gerra Orivera


Adăugat de: Gerra Orivera

luni, 07 septembrie 2015

& licurici spațiali &

universul e țăndări în noi
pelerine
deja s-a declarat ”stare de urgență”
soluția optimă
implantul
un suflet de leu
asortat unor vremuri grozave
inima și mintea
îmbracă
toga credinței
armură de furtuni apocaliptice

învierea
nu doar cu o răstignire
se plătește


vezi mai multe poezii de: Gerra Orivera


Detalii poezie:

  • »» Tema poeziei: Viaţă
  • »» Poezie de debut? nu
  • »» A mai fost postată pe acest site? nu
  • »» A mai fost postată pe alte site-uri? nu
  • »» Vrei să fie analizată critic? da


Distribuie pe:


Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Mulțumesc dragă Andrei! Mi-am asumat atât de mult pseudonimul, că aproape uit și eu! Îți mulțumesc de urări! Te îmbrățișez cu mare drag!
Gerra Orivera (autor)
joi, 10 septembrie 2015Mulțumesc Adina, tu știi că fără credință, nu în sensul bigotismului religios, ci al credinței în identitatea ta, în spiritul tău, nimic nu poți mișca în univers! MMulțumesc De urări! Cu mare drag!
Gerra Orivera (autor)
joi, 10 septembrie 2015Gerra, acum vad si eu ca ieri a fost ziua ta si-ti urez din inima LA MULTI ANI! Sa fii mereu la fel de luminoasa si de plina de har!
andreionthepoetry
joi, 10 septembrie 2015Draga Gerra , credinta in suflet si inima ne apara de furtuni apocaliptice ...:).....
Este o armura ,da ...:) ...
Nu comentez prea mult la poezie , vad ca s-a discutat deja , impresiile mele sunt mai mult afective , si de multe ori , nu le pot exprima ,doar simti .

....LA MULTI ANI , GERRA !!! ...E ziua ta azi :) ...

Cu drag! :)
Adina Speranta
marţi, 08 septembrie 2015Așa e Andrei! ACCEPTARE și ASUMARE a ceea ce suntem! Fără să ne locuim complet și cu credință, nimic nu vom fi, nimic nu va lăsa urmă pe această pânză magică a vieții! Mă bucur că ești conștient de asta! Nu trebuie să spargem cerurile doar să le revelăm frumusețea în noi și lumii! Fiecare după potențe, în ritmul propriu, cu toată bucuria pe care o putem vibra! Cu mare drag.
Gerra Orivera (autor)
marţi, 08 septembrie 2015Mă bucur că ți-a plăcut Criticule! Evident că acesta e recent, deci altă alonjă! Știi, mi se întâmplă câteodată să uit total semnificația cuvintelor.... Văd, pipăi miros semnele pe hârtie sau pe leptop da nu percep nimic - atunci mă scufund în materie, mă predau ei, intru în rezonanță cu ea de pe alte paliere!.... Comunicările mele îmbracă forme ciudate, nu știu dacă au legătură cu tehnicile poeziei.....Dar de-acolo vin cu poeziile acestea care ție îți plac și pe majoritatea îi bagă în ceață!....
Te îmbrățișez cu tot dragul!
Gerra Orivera (autor)
marţi, 08 septembrie 2015Spațiali dragă Danab! Dar cum unitatea Spațiu-Timp e una și-aceeași....:))) De exemplu acesta e scris acum! Nu e din cei ”seculari” de-acu 10-15 ani!:)))) Mă bucur că găsi cale deschisă la tine! Fără toga aceasta Danab - suntem cam nimeni! Cu drag.
Gerra Orivera (autor)
marţi, 08 septembrie 2015"universul e tandari in noi"

Minunat rastorni imaginea banala cu care suntem obisnuiti, aducand macro-ul in micro, dand valoare suprema infinitului din om, dar aratandu-i omului in acelasi timp cat de gresit administreaza acest infinit, desconsiderandu-l, sau in orice caz, neconsiderandu-l la justa lui valoare, de infinit AL LUI, care l-ar propulsa in sferele divine ale existentei chiar din aceasta viata!

"Invierea nu doar cu o rastignire se plateste"

Asa e, se plateste si cu stradania noastra, a celor ce L-am rastignit pe Hristos, de a renunta la ceea ce-L rastigneste zi de zi, de a ne rastigni si noi odata cu El, de a muri pacatului si de a trai in Hristos.

Toate se leaga - explicatii biblice cu descoperiri din experienta celor ce sufera si cu revelatii particulare. Toate au menirea de a exprima oarecum diferit aceeasi unica concluzie - Dumnezeu este Iubire!
andreionthepoetry
marţi, 08 septembrie 2015final minunat al poeziei...

Te felicit Gerra...

Te astept cu drag...
CRITICUL BLIND
luni, 07 septembrie 2015inima și mintea
îmbracă
toga credinței...
frumos scris,Gerra,
imi plac "licuricii tai spatiali..."seculari"..(zis bine?)..
;)
danab
luni, 07 septembrie 2015